5 dôvodov, prečo si kúpiť hypoalergénne šperky bez obsahu niklu

Zovero - hypoalergénne šperky z chirurgickej ocele

Predstavte si tento až príliš bežný scenár: Veronika sa práve vrátila domov z práce a doslova sa nemôže dočkať, kým si užije domácu pohodu. Vhodí kľúče do keramickej misky, bundu a kabelku nechá pokrčené na podlahe a beží k zrkadlu. Je roztržitá. Je výstredná. Predovšetkým ju ale svrbí telo. Čo si teda Veronika zloží ako prvé pre ten pocit sladkej úľavy? Nedá si dole topánky, ani nohavice, ani podprsenku – ale jej šperky.

Ako zistiť, či sú hypoalergénne šperky pre vás to pravé

Nenechajte sa vydesiť klinicky znejúcim názvom; hypoalergénne šperky sú jednoducho šperky navrhnuté tak, aby minimalizovali riziko alergickej reakcie. Presnejšie povedané, tento názov odkazuje na materiály, ktoré tvoria šperk.

Pokiaľ sa u vás objavia vyrážky, začervenanie, opuchy a svrbenie, ktoré sú bežnými príznakmi alergickej reakcie na nikel alebo iný šperkový kov, najčastejšia alergia na šperky pochádza z niklu. Je to relatívne lacný materiál, ktorý sa obvykle kombinuje s mäkšími kovmi, ako je zlato, na zvýšenie pevnosti a odolnosti.

Aby ste sa vyhli alergiám, kupujte iba hypoalergénne šperky bez obsahu niklu.

Kupujte a noste iba hypoalergénne šperky bez obsahu niklu

Každý, vrátane detí, môže zažiť výhody nosenia krásnych šperkov bez alergií. Tu je päť hlavných dôvodov:

#1 Hypoalergénne šperky nespôsobujú vyrážku

Hypoalergénne šperky sú obvykle lekárskej kvality a kompatibilné s ľudským telom. Bižutérny kov je kvalitnejší a čistejší. Titánové šperky, používané na výrobu implantátov, tvoria bezpečné, krásne šperky. Kovové hypoalergénne šperky lekárskej kvality by mali byť bez niklu.

#2 Pohodlné nosenie po celý deň

Potom, čo si nasadíte pár nekvalitných náušníc, môže trvať minúty, hodiny alebo dni, kým príznaky vzplanú. Obvykle nie ste doma, keď to začnete cítiť. S h ypoalergénnymi šperkami sa budete cítiť pohodlne bez ohľadu na to, ako dlho ich nosíte. To vám ušetrí starosti, že budete opúšťať zábavu, aby ste dali dole alebo vymenili svoje šperky.

#3 Vďaka vysoko kvalitným materiálom budete vyzerať skvele

Sterlingové striebro je z 92,5% čisté striebro a zo 7,5% ostatné zliatiny. Štrnástich karátové zlato je 14 karátové zlato a desať karátov iných kovov. Tieto ďalšie kovy, ktoré tvoria zliatiny v šperkoch, sú často nikel alebo lacná náhrada nízkej kvality. Sú tvrdé na citlivú pokožku.

Hypoalergénne šperky dosahujú rovnaké vlastnosti – pevnosť, trvanlivosť a odolnosť proti zašpineniu, ale s vysoko kvalitnými kovmi, ako je platina alebo titán. Vyzeráte a cítite sa skvele, pretože netrpíte žiadnou alergiou.

#4 Hypoalergénne šperky vydržia dlho

Investície do kvalitných šperkov zlepšia váš vzhľad a štýl. Šperky lekárskej triedy vydržia dlho. Kúpte si niečo, čo skutočne milujete. Neuspokojte sa s kúskom len preto, že je hypoalergénny.

Investície do kvalitných šperkov bez obsahu niklu vás nemusia nutne zruinovať. Zovero vyrába jedny z najlepších a cenovo dostupných hypoalergénnych šperkov bez obsahu niklu .

# 5 Vyhnite sa alergiám na nikel

Alergia na nikel sa môže vyvinúť v každom veku. Niekedy môže nosenie niklu trvať roky, kým naň vaše telo vyvolá alergickú reakciu. Akonáhle máte alergiu, budete ju mať vždy.

Vyhnite sa tomu úplne tým, že budete nosiť iba hypoalergénne doplnky bez obsahu niklu.