Objavte kúzlo farby rose gold. Už ju máte doma?

V tomto roku sa teší obľube najmä farba rose gold, teda zlato v ružovom odtieni. Šperky z ružového zlata žiaria výnimočnosťou. Ružové zlato má prekrásny medený odtieň, pôsobí veľmi jemne a vkusne. Náš výber šperkov z ružového zlata zahŕňa dámske náramky, prstene, náušnice, náhrdelníky a prívesky. Šperky z ružového zlata sú zaujímavou a neopozeranou alternatívou, presvedčte sa o tom aj vy. Prečo vyšperkovať váš štýl práve touto farbou? Na to sa poďte pozrieť v tomto článku.

Prečo je ružové zlato tak obľúbené?

Je to niečo nové, na trhu zatiaľ neopozerané, nevšedné a úplne unikátne. Všetci sú už zvyknutí na striebro či zlato, ružové zlato je novinka, ktorú treba bližšie preskúmať. Na prvý pohľad zaujme svojou originalitou. Nie je to nuda, naopak je to dobrodružstvo. Dokáže aj jednoduchý šperk posunúť na inú úroveň a vniesť nádych elegancie. Navyše ružová je symbolom roztomilosti, nežnosti a ženskosti. Užívajte si, že ste dáma plnými dúškami.

Náušnice kruh a trojuholník

Typológia farieb a farba rose gold

Hovorí vám niečo typológie farieb? Zjednodušene povedané; niekto je skôr teplejší typ, niekto studenejší a iní zostávajú neutrálni, teda niekde uprostred. Teplejšiemu typu sedia logicky teplé tóny (odlesky) a studenému naopak. Práve pre teplý typ je určená farba zlatá. Tá týmto ľuďom pristane najviac, sedí k ich farebnému podtónu pleti. Studené typy volia skôr striebro, ktoré v nás na prvý pohľad evokuje chlad. Práve v striebre sa títo ľudia cítia najlepšie.

A potom je tu farba rose gold. To je farba na pomedzí zlatej a studenej ružovej. Rose gold nerozlišuje, ľudí neselektuje, skrátka padne k akémukoľvek typu pleti. Pristane snedším typom aj bledulkám, čiernovláskam, brunetám, blondínam i ryšavkám... Môžete si byť teda istí, že toto je správna voľba.

Rovnako ako so šperkami vo farbe ružového zlata hodí ku každému farebnému typu, rovnako tak sa hodí aj k jednotlivým outfitom. Zladíte ho s akoukoľvek inou farbou, či už je studená, neutrálna alebo teplá. Nemusíte nijako premýšľať, nasadíte a idete. Obzvlášť skvele sa hodí k svetlejším tónom, ako je baby pink, púdrová ružová alebo odtiene hnedej. Milovníčky týchto farieb si prídu na svoje.

Náhrdelník so srdcom z chirurgickej ocele

Ako šperky ideálne kombinovať

Rozhodne by sme vám neodporúčali kombinovať farbu rose gold so striebrom alebo zlatom. Nemusela by to byť najvhodnejšia kombinácia. Vždy zvoľte jednu farbu kovu a tej sa držte pri voľbe detailov. Jediná možnosť je kombinácia rose gold s meďou, ktoré sú skoro ako sestričky a takmer nerozoznateľné.

Nádherne vyzerajú v tejto farbe samozrejme náušnice, retiazky, náramky, ale aj prstene. Áno, mnohí muži volia, ako to zásnubné prstene, tie vo farbe ružového zlata. Mimoriadne úchvatne potom vyzerajú módne doplnky, ako napríklad hodinky, okuliare či kabelka. Ružové zlato sa teší stále väčšej obľube. Preskúmajte našu ponuku krásnych nadčasových šperkov v romantických odtieňoch ružovej na Zovero.cz