Ako vybrať šperk pre ženu, aby ju zaujal?

Nákup šperku nemusí byť zložitou úlohou, ktorá vás nenechá v pokoji spať. Pokiaľ ženu poznáte už nejakú dobu, lepšie sa už orientujete v jej štýle a je pre vás zrejme jednoduchšie vybrať konkrétne náušnice či náhrdelník, z ktorého bude mať naozaj radosť. Pokiaľ ale tápete a potrebujete poradiť, všetko podstatné nájdete v tomto článku.

Je pre vás dôležité, aby sa vašej manželke, priateľke či mamičke vybraný šperk naozaj páčil? Chcete ju k narodeninám, Vianociam či výročiu naozaj potešiť? Pokiaľ váhate, ako pri výbere postupovať, radi vám ukážeme niekoľko tipov, ako vybrať správny šperk pre ženu .

Ako vybrať šperk pre ženu

Zahrajte sa na detektíva

V úvode by sme vás mali upozorniť, že bude potrebný ľahko detektívny prístup. Čas, venovaný prieskumu doma, ale výrazne zníži dobu strávenú v obchode neistým prezeraním vystavených kúskov. Akonáhle si ustálite názor už len na to, akú farebnú variáciu šperku hľadáte a či v ňom má byť zasadený kameň alebo nie, budete na skvelej ceste k úspechu.

V prvom rade sa treba zamyslieť nad tým, aký typ šperku chcete darovať - ​​náramok, náušnice, prsteň alebo náhrdelník? Zamyslite sa nad tým, či daný druh klenotu vôbec nosí. Pokiaľ nie, dá sa očakávať, že nový kúsok prežije svoj život v jednej z priehradiek jej nočného stolíka.

Dôležité je si odpovedať na nasledujúce otázky:

Prsteň

Dáva u nich prednosť jednoduchému designu, alebo má radšej kombináciu ornamentov a rôznych kameňov?

Náhrdelník

Má radšej kratšie retiazky , ktoré končia na úrovni kľúčových kostí, alebo na nej častejšie vidíte dlhé visiace retiazky, ktoré končia v úrovni dekoltu?

Náušnice

Preferuje, kôstky, visiace náušnice alebo krúžky? Veľmi dôležitá je farba, ktorú preferuje, preto skúste zapátrať, aká jej obľúbená farba prevláda v jej šperkovnici. Je to ružové alebo žlté zlato, alebo dáva prednosť striebornej?

Náramok

Dáva prednosť jemným minimalistickým náramkom , alebo má záľubu skôr v masívnych pevných náramkoch?

Potrebujete ďalšie rady?

V tejto fáze prichádza na rad hlbšie zamyslenie nad outfitom vašej dámy. Skrátka sa pozrite, aká farba prevláda na doplnkoch v jej šatníku . A čo jej make-up? Dáva prednosť jemnej, dekoratívnej kozmetike? Namiesto sýteho a výrazného rúžu volí ľahký lesk a dáva prednosť jemnému parfému pred tým výrazným? V tom prípade bude najskôr preferovať decentné a jemné šperky. Alebo naopak volí výrazný make-up a jej obľúbený parfém je ťažký a silne výrazný? Potom bude s najväčšou pravdepodobnosťou voliť výraznejší šperk s dominantným motívom.

Stále si neviete rady?

Nasledujúce tipy nepomohli? Pokiaľ si naozaj myslíte, že pre vás bude veľmi ťažké vybrať správny šperk, ktorý sa stretne s radostnou odozvou, tak jednoducho zavolajte kamarátke alebo sestre vašej priateľky a poraďte sa s ňou. Ide o istotu, ktorá na 100% vyjde a vy sa nemusíte obávať, že by ste zvolili nevhodný šperk.

Nižšie nájdete pár trendy kúskov pre inšpiráciu

Náušnice kruh a trojuholník - cena 20,99 €

Squid game náušnice

Kruhová sada s kryštálmi - cena 999,-

súprava šperkov z chirurgickej ocele

Kabbalah náramok so srdiečkom - cena 19,99 €

Kruhový náramok - cena 449,-

Kruhový náramok z chirurgickej ocele

Polkruhové náušnice - cena 19,99 €

Polkruhové náušnice z chirurgickej ocele

Prsteň so zirkónom - cena 19,99 €

Prsteň s kyštálom z chirurgickej ocele