Tipy na darčeky k MDŽ

Medzinárodný deň žien

Medzinárodný deň žien je sviatok, ktorý každoročne pripadá na 8. marca a ktorý bol najviac populárny predovšetkým v dobe socializmu. Tento deň sa oslavovali ženy, deti na ich počesť trávili hodiny maľovaním prianí a muži zapíjali zdravie svojich milovaných žien slivovicou.

Aj dnes tento sviatok slávime, avšak v upravenej modernej podobe. Červené karafiáty nahradili kaktusy v kvetináčoch a do obložených chlebíčkov sa snažíme dávať menej majonézy ako za čias našich babičiek. Ručne vyrobené prianie je určite milý darček s pridanou hodnotou, ktorú doňho jeho tvorca vkladá. Chváliť sa s ním obdarovaná žena ale veľmi nemôže. Zato nádherným šperkom, ktorý je od srdca, tým sa môže chváliť stále.

Pokiaľ premýšľate nad tým, čím k MDŽ obdarovať výnimočné ženy vo svojom živote, nemusíte sa už báť. Prinášame vám niektoré z najlepších nápadov na darčeky, ktoré potešia každú ženu k tomuto jedinečnému dňu. Možno vám to príde ako klišé, ale nič nemôže byť lepšie, ako darovať žene jedinečný a nadčasový šperk z chirurgickej ocele. Väčšina žien náhodou miluje šperky, ktoré dokonale odrážajú ich nenapodobiteľnú osobnosť a osobitý štýl. O dôvod viac sa možno budete chcieť zamyslieť pri výbere šperku pre vašu ženu, ktorý si bude vážiť a ktorý zároveň padne jej outfitu. Pri výbere šperkov existuje mnoho možností. Snažili sme sa pre vás vybrať zoznam najlepších tipov na darčeky na Zovero.cz , ktorými nešliapnete vedľa:

 

Obojstranný náhrdelník so srdcom Srdcový náhrdelník

Obojstranný náhrdelník so srdcom - darček k MDŽ Náhrdelník so srdcom

Náušnice kruh a trojuholník Sada šperkov so srdiečkom

Náušnice kruh a trojuholník Súprava šperkov so srdiečkom

Trojuholníkové náušnice Srdiečkové náušnice s kryštálmi

Trojuholníkové náušnice Srdiečkové náušnice s kryštálmi